Top 5 restaurants en strandfeestjes op Curaçao

Ga direct naar

Curaçao zou geen Caribisch eiland zijn als er niet volop fijne strandfeestjes en happy hours zouden zijn. Er is bijna iedere dag wel ergens een feestje te vinden. Naast al die gezellige feestjes zijn er ook volop goede restaurants waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van de meest lekkere gerechten. We hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet in deze blog!

Ga je naar Curaçao op vakantie, neem dan in ieder geval naast je zwemkleding voldoende leuke kleding mee om in de avond op pad te gaan. Huur een auto om het eiland te verkennen en je in de avond ook vrij te kunnen bewegen. Zonde om bij je accommodatie te blijven eten want er zijn teveel leuke plekjes! Meer tips voor het huren van een auto in Curaçao lees je hier.

Strandfeestjes op Curacao

De leukste strandfeestjes op Curaçao

Op Curaçao zijn verschillende momenten per week waar je Happy Hours kunt vinden en er iedere keer een feestje ontstaat. Ben je benieuwd op welke dag je waar terecht kunt? Check dan onderstaand overzicht.

☆ Woensdag

Op woensdag kun je naar Cabana Beach voor een gezellige avond met live muziek.

☆ Vrijdag

Op vrijdag is er Happy Hour bij Chill & Grill op Mambo Beach. Je kunt hier ook gezellig wat eten met je voeten in het zand. Ook is er een Happy Hour bij St. Tropez in Willemstad.

☆ Zaterdag

Op zaterdag heb je een heel fijn Happy Hour bij Zanzibar. Ga ’s middags zonnen op het strand bij Jan Thiel en rol daarna door naar dit gezellige Happy Hour. Je kunt buckets met Amstel Bright bestellen en genieten van chille muziek en gezellige mensen. Het Happy Hour gaat uiteindelijk door tot middernacht.

☆ Zondag

Op vrijdag en zondag kun je ook naar het Happy Hour van Wet & Wild op Mambo Beach. Er is hier al vanaf de vroege uurtjes muziek en ze gaan rond met gratis hapjes!

Heb je zin in een avond stappen? Iedere maand wordt er een fullmoon party georganiseerd bij Kokomo Beach. Er is een kampvuur, je danst met je voeten in het zand tot in de late uurtjes. Kijk op de Facebookpagina voor meer informatie en de volgende fullmoon party.

Wat kun je doen op Curaçao?

Top 5 restaurants op Curaçao

Op Curaçao kun je heerlijk eten. Er zijn ontzettend veel leuke restaurants waarvan we er 5 voor je hebben geselecteerd:

BijBlauw

BijBlauw ligt aan de kust in de wijk Pietermaai in Willemstad. Het is een feest om naar toe te gaan. Je kunt een hele avond dineren met een zacht briesje en het geluid van de zee op de achtergrond. Reserveren is wel nodig als je in de weekenden verzekerd wilt zijn van een plekje.

Zest

Aan het strand van Jan Thiel vind je Zest. Je kunt hier heerlijk lunchen maar ook dineren. Zin in een gezellige avond met uitzicht op de zee? Ga hier naar toe voor de fijne cuisine en een driegangendiner.

De Gouverneur

Dit restaurant vind je in een prachtig koloniaal pand in Otrabanda. Je kijkt uit op de kleurrijke huisjes aan de kade van Willemstad en je kunt een plekje zoeken in de binnentuin of op het balkon. Wel eens bananensoep op? Deze soep kun je hier bestellen en is echt verrassend lekker.

Kome

Ook dit restaurant is te vinden in de wijk Pietermaai in Willemstad. Op het menu vind je vis, vlees, taco’s en heerlijke pasta’s. Je kunt ervoor kiezen om tapas te eten of wat grotere gerechten te bestellen voor een driegangendiner. Binnen heb je airco dus bij een warme dag is dit heerlijk afkoelen.

Karakter

Bij Karakter kun je heerlijk dineren in het open restaurant of met je voeten in het zand. Je hebt lekkere gerechten en goede wijnen. Zin om in de middag naar Karakter te rijden? Je hebt er fijne strandbedjes en je kunt via de trap de zee in.

Leukste strandfeestjes en restaurants op Curaçao

Naast deze restaurants kun je bij iedere strandtent eten. Zo kun je heerlijk lunchen en dineren bij Zanzibar, je hebt lekkere wraps bij Kokomo Beach en salades bij Papagayo. Bij Mambo beach kun je lekker lunchen bij Madero Oceans Club of haal een snack bij de Alohabar (alle Nederlandse snacks zijn hier te vinden). Op zoek naar een goede spot in Willemstad? Rij naar Saint Tropez Ocean Club voor een dagje aan het zwembad, lekkere lunch, cocktails of diner!

Meer tips voor Curaçao?

Wil je meer lezen over Curaçao? Wij hebben 7 x de leukste tips verzameld om te doen op Curaçao. Ook hebben we de 10 mooiste stranden voor je op een rijtje gezet. Bezoek je Klein Curaçao? Lees dan hier onze tips om je goed voor te bereiden op een dagtrip!

Deel deze blog via

Mail
Facebook
Pinterest
WhatsApp