Contact

Sinds 2019 zijn wij (Marloes en Madeleen) met The New Journey gestart. Met deze website willen we laten zien dat duurzaam reizen naar fantastische bestemmingen zorgt voor een positieve impact en waardevolle herinnering. Heb je interesse in een samenwerking? Lees dan verder! 

Over ons | The New Journey

“Responsible travel is not only better for our world, it’s also more interesting and memorable. Responsible tourism is the future of travel.”

Simon Reeve

Het gezicht achter The New Journey

Marloes

Co-founder

Marloes (28) woont in het hart van Arnhem en is sinds jonge leeftijd bezig met reizen en nieuwe culturen ontdekken. Haar eerste grote backpack reis maakte zij naar Thailand, Cambodja en Vietnam. Na een half jaar wonen op Curaçao ontdekte zij steeds meer van de wereld. Mooie, unieke bestemmingen ver weg maar ook dichtbij. 

Madeleen

Co-founder

Madeleen (28) woont in het centrum van Amersfoort en is altijd bezig met het plannen van haar volgende reis. Ze heeft een jaar in Zweden gewoond tijdens haar Master International Marketing en sindsdien voelt Scandinavië een beetje als tweede thuis. In haar reizen is ze op zoek naar avontuur en authentieke bestemmingen waarin ze haar creativiteit kwijt kan.

Deze reizen gaan we binnenkort maken

The New Journey reisblog
The New Journey reisblog

Samenwerken met ons

Maandelijks zien wij onze bezoekersaantallen flink groeien, zowel organisch als vanuit andere bronnen zoals social media. The New Journey is er voor iedereen die op reis wil en op zoek is naar inspiratie of concrete (duurzame) tips. Wekelijks bereiken we duizenden reizigers in onderwerpen zoals reisinspiratie, duurzaamheid, natuur, cultuur, lekker (vegetarisch) eten en verborgen hotspots. In de praktijk bestaat onze doelgroep voornamelijk uit Nederlandse reizigers tussen de 18 – 65 jaar. Onze focus ligt op beleving, middels onze eigen foto’s, video’s, reisverhalen en online vormgeving. Wij zijn van mening dat beleving dé manier is om bezoekers te inspireren voor hun volgende reis. 

Onze partners

Jouw bedrijf in de spotlight?

In onze reizen maken we bewuste keuzes en denken we creatief na over duurzaamheid. Heb je interesse in een samenwerking? Stuur een mailtje naar info@thenewjourney.nl of neem via onderstaand formulier contact op. We sturen je graag onze brochure toe en bespreken samen de mogelijkheden.

Onze mening is niet te koop. Wanneer een reisverhaal (deels) gesponsorde content bevat staat er een tag ‘advertorial’ bij het artikel. Benieuwd naar onze werkwijze, disclaimer en privacyverklaring? » Lees meer.

Affiliate links

Als je op zoek bent naar verkeer op jouw platform plaatsen we tegen betaling een linkje op een pagina naar keuze.

Advertorial

Als je jouw merk wil uitlichten op ons platform of onze social media kanalen schrijven we een passende advertorial.

Persreis

Met een persreis zetten we de bestemming of het product uitgebreid in de spotlights op onze social media kanalen.

Get in touch