Uniek overnachten in een buitenhotel dichtbij Rotterdam

Ga direct naar

Wil jij een unieke ervaring in een buitenhotel dichtbij Rotterdam? Boek dan je verblijf bij de Vreemde Vogel in Vlaardingen! Deze accommodatie is echt super leuk, voor zowel volwassenen als kinderen. Vlaardingen ligt onder de rook van Rotterdam, dus combineer je bezoek aan de Vreemde Vogel zeker met een citytrip Rotterdam

Vlaardingen is goed bereikbaar met het OV of met de auto en ligt in de provincie Zuid-Holland. Kom je met de auto naar de Vreemde Vogel toe? Dan parkeer je je auto eenvoudig op het eigen parkeerterrein. Ook met het OV is de accommodatie goed te bereiken dus dit is zeker een fijne duurzame optie! Lees snel verder over onze ervaring in dit unieke buitenhotel.

Overnachten in een buitenhotel in Vlaardingen

Overnachten bij de Vreemde Vogel

De Vreemde Vogel in Vlaardingen is een groene accommodatie met een super fijne sfeer. Er zijn 10 bijzondere slaapplekken in het buitenhotel. En wat voor bijzondere slaapplekken?! Een Vogelhuis, vliegtuig, de Spacemees of een struisvogel op poten. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er in slapen bij de Vreemde Vogel! In de verschillende accommodaties kun je overnachten met 2 tot en met 8 personen, dus er is voor iedereen een passende plek. Voor welk type accommodatie zou jij gaan?

Overnachten in een buitenhotel in Vlaardingen

Alle accommodaties hebben privé sanitair, opgemaakte bedden én een uitgebreid ontbijt is altijd inclusief! Hoe lekker is dat! Het ontbijt is goed verzorgd en kun je iedere ochtend vinden in het tuincafé. Wil je liever ontbijt op bed? Deze optie kun je ook bij boeken. De kamers van het buitenhotel kun je het hele jaar door boeken, er is centrale verwarming aanwezig dus ook in de koudere maanden kun je er terecht. Op het terrein is ook een gezamenlijke ruimte (De KomBuizerd) aanwezig. Hier vind je een minibar en een vuurplaats. Je mag ook een vuurtje maken bij je eigen accommodatie, vraag bij de balie even naar de mogelijkheden hiervoor.

Overnachten in een buitenhotel in Vlaardingen

Ervaring in de SpaceMees

Tijdens ons verblijf bij de Vreemde Vogel hebben wij in de SpaceMees geslapen. In deze accommodatie is er plek voor in totaal drie volwassenen en twee kids. Er is een tweepersoonsbed aanwezig en een los matras die je kunt uitschuiven naast het bed. In de raket kunnen twee kids slapen in een stapelbed, dit is echt een super leuke ervaring. Voor de allerkleinsten hangen er een aantal ruimtepakken.

Overnachten in de SpaceMees bij de Vreemde Vogel

In de SpaceMees is een eigen toilet, douche en wastafel aanwezig. Er is een platenspeler om een lekker muziekje te kunnen draaien. Buiten heb je een terras met picknickbank. Er is geen koelkast aanwezig, dus houdt daar even rekening mee als je iets wilt meenemen. Een waterkoker is er wel, dus je kunt eenvoudig een kop thee maken of zelf oploskoffie meenemen!

Uniek overnachten in een buitenhotel dichtbij Rotterdam

Wij hebben een nacht heerlijk geslapen in de SpaceMees! Het bed lag lekker en het was ruim genoeg voor twee volwassenen. Verwacht geen mega luxe accommodatie want het is en blijft een buitenhotel in het groen. Wel ben je van alle gemakken voorzien en heb je een super uniek verblijf.

Slapen in de SpaceMees van de Vreemde Vogel

Het Tuincafé en de Escape Room

Lekker ontbijten, lunchen of dineren doe je bij het Tuincafé, het restaurant van de Vreemde Vogel. De openingstijden wisselen weleens, dus kijk online even voor de actuele tijden. 

Lekker eten in het tuincafé van de Vreemde Vogel

Wij hebben heerlijk gegeten én gebruik gemaakt van de daghap keuze. Hierin kun je drie keuzes maken voor het hoofdgerecht en kun je gebruik maken van de salade bar. Je krijgt echt een enorme maaltijd, vers voor je neus bereid. Wij gingen voor de vega optie en die was echt heerlijk!

Lekker eten in het tuincafé van de Vreemde Vogel

Wil je gelijk een leuke activiteit boeken tijdens je verblijf bij de Vreemde Vogel? Ze faciliteren een eigen Escape Room! Speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf zes jaar. In één uur moet je uit de kamer komen, lukt het jou? Je kunt je bezoek aan de Escape Room online reserveren. 

Lekker eten in het tuincafé van de Vreemde Vogel

Op ontdekking in de moestuin

Op het terrein van de Vreemde Vogel vind je ook een moestuin. Deze wordt door vrijwilligers onderhouden en beheerd. In de moestuin vind je van alles, verschillende groenten, fruit en de meest mooie bloemen. Ben jij geïnteresseerd in tuinieren en wil je eens een kijkje nemen? Je kunt de moestuin gewoon in lopen en rond snuffelen. Wij troffen een vrijwilliger aan die ons van alles heeft verteld over wat er groeit en bloeit, super leuk! Je hebt echt het idee even helemaal weg te zijn uit de drukte.

De moestuin van de Vreemde Vogel

De Vreemde Vogel voor kids

De Vreemde Vogel is kindvriendelijk opgezet en dat is echt te zien. Voldoende ruimte om lekker te spelen. Bij het inchecken ontvang je een koffer vol leuke spellen, opdrachten en kleurplaten. De Vreemde Vogel is echt geweldig om met je kids eropuit te gaan!

De Vreemde Vogel voor kids

Het overnachten in het buitenhotel is dus extra leuk voor kinderen. Het is een hele beleving om in een raket of een vliegtuig te slapen! Voor volwassenen vonden wij het zeker ook leuk, je komt tot rust in de groene omgeving en zit lekker dichtbij Rotterdam, Delft of het strand.

Citytrip naar Rotterdam

Vlaardingen ligt onder de rook van Rotterdam, op 30 minuten rijden met de auto of pak het OV. Een bezoek aan deze leuke stad mag dus eigenlijk niet ontbreken. Wij hebben al eerder allemaal leuke tips voor een bezoek aan Rotterdam voor je verzameld! Je leest alle tips in deze blog. Maak jij er echt een volle dag van in Rotterdam? Dan wil je er natuurlijk ook lekker kunnen eten. Wij hebben de lekkerste hotspots voor eten en drinken verzameld in deze blog. Heel veel plezier!

De beste tips voor eten in Rotterdam

Ben jij nu nieuwsgierig geworden wat je allemaal in Nederland kunt beleven? Om mooie herinneringen te maken hoef je helemaal niet ver weg te gaan. Wij hebben alle Nederlandse bestemmingen verzameld voor je op deze pagina. Neem eens de tijd om door de bestemmingen te scrollen en misschien ontdek jij wel waar je volgende reis naartoe gaat.

Advertorial: deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met De Vreemde Vogel

Deel deze blog via

Mail
Facebook
Pinterest
WhatsApp